Corona Maatregelen

Onze verkooppunten hebben wij zo ingericht dat er zo veilig mogelijk vuurwerk gekocht kan worden tijdens de verkoopdagen. Hierdoor zijn er een paar dingen anders dan voorgaande jaren:

  • Zo zal er een Mondkapjes plicht zijn. Mocht je deze vergeten zijn geen paniek wij zorgen ervoor dat er genoeg op voorraad zullen zijn bij onze verkooppunten.
  • Kom je bestelling ophalen? Kom op de aangegeven dag op het aangegeven tijds vak. Hierdoor willen wij de drukte bij het afhalen spreiden. Wij zullen ervoor zorgen dat de bestellingen klaar liggen op de aangegeven tijdsvlakken.

Reisadvies Duitsland

Hier houden wij jullie op de hoogte van het reisadvies voor Duitsland. Op dit moment is het reisadvies code geel. Dit houd in dat reizen naar Duitsland toegestaan is.

De grenzen staan nog steeds open ook vanuit de Duitse regering. Zij verplichten alleen Nederlanders die langer blijven om een coronatest te overhandigen. Dit houd in dat dit niet nodig is voor een kort bezoek. Tot nu toe is vuurwerk kopen en  je bestelling ophalen in Duitsland dus nog gewoon toegestaan.

Gezien het feit dat de grenzen nooit gesloten zijn geweest gaan wij er van uit dat dit ook niet gaat gebeuren. Wij zullen er alles aan doen dat onze verkooppunten bereikbaar blijven en de bestellingen ook gewoon opgehaald kunnen worden.

Natuurlijk houden wij jullie op de hoogte mochten er veranderingen zijn.