Aanbetaling bij vuurwerk bestelling

Helaas is Oud & Nieuw maar één keer per jaar. Natuurlijk sta je het hele jaar al te springen om je vuurwerk te kunnen kopen. Je kunt dus nu op tijd beginnen met het bestellen van vuurwerk. Het voordeel van vroegtijdig bestellen is dat je verzekerd ben van je favoriete vuurwerk. Het is mogelijk om nu je vuurwerk vroegtijdig te bestellen door alleen een 30% aanbetaling te voldoen.

30% aanbetaling

Dankzij ons aanbetaling systeem betaal je op het moment van bestellen een 30% aanbetaling. Het resterende bedrag betaal je bij het afhalen van je producten op 29, 30 & 31 december 2022. Hierdoor ben je toch verzekerd van je favoriete vuurwerk maar hoef je niet meteen al je geld uit te geven aan iets wat je pas tijdens de verkoopdagen in december mag afhalen. Mocht je toch liever alles betaald hebben voordat de verkoopdagen starten? Je kunt ten alle tijden het resterende bedrag alsnog overmaken. Je kunt er uiteraard ook voor kiezen om het gehele bedrag meteen over te maken. Dit kun je aangeven zodra je de producten gaat toevoegen aan je winkelmand.

Hieronder de drie verschillende betaalopties:

  1. Betaal nu 30% aan het resterende bedrag tijdens het afhalen op de verkoopdagen.
  2. Betaal nu 30% aan en maak het resterende bedrag later over.
  3. Betaal direct het gehele bedrag.

Heb je vragen over ons aanbetalingsbeleid of over onze producten? Neem vrijblijvend contact met ons op via onderstaand formulier!